Cadeau voor haar? Ontdek deze juwelenhouders!

Op zoek naar een leuk cadeau voor haar? Met deze juwelenhouders zal je gegarandeerd scoren! Deze houders zijn niet alleen erg handig om alle sieraden op één plek te verzamelen, maar ze zijn bovendien ook erg mooi om de badkamer , slaapkamer of dressing een originele toets te geven.

1. De Little Black Dress juwelenhouder

Hij lijkt gewoon deel uit te maken van je kleerkast, maar eigenlijk is het gewoon een handige manier om al je juwelen op één plek te verzamelen. Bovendien kan je dankzij de verschillende vakjes ook duidelijk zien welke juwelen je nu ook alweer allemaal hebt. Zo kan vind je veel sneller iets dat bij je outfit past.

Juwelenjurk Cadeau voor haar

2. Pretty Little Things – Een juwelenrekje voor je favorieten!

Verzamel je pretty little things op deze juwelenhouder! Ideaal om snel de juiste juwelen te kunnen kiezen voor je look. Bovendien staat dit houdertje ook erg leuk in de badkamer.

Juwelenhouder Little Pretty Things

3. Umbra Reflexion Box – Ideaal voor op reis

Deze juwelendoos is niet alleen voorzien van verschillende vakjes voor ringen, armbanden en oorringen, maar ook van een spiegeltje! Zo kan je direct ook kijken hoe je staat met de juwelen die je gekozen hebt. Bovendien is dit model ook erg handig om snel je juwelen mee te nemen op reis, zonder het risico ze kwijt te raken.

 

Reflexion Box Juwelendoos Cadeau voor haar

4. Tesora Box – Een juwelendoosje voor de badkamer

Deze massieve juwelendoos op basis van beton en koper is erg mooi om de moderne badkamer mee af te werken. Bovendien is het ook een erg stevige bewaardoos voor al je juwelen. En je favorieten kan je een plekje geven op het koperen deksel!

 

Tesora Box Juwelendoos

 

5. De Orchid – Een cadeau voor haar dat elke dag van pas komt

Deze elegante juwelenboom is een erg mooie oplossing om je juwelen in stijl te bewaren. Hang je kettingen en armbandjes aan de takken van deze boom, en plaats je ringen op het voorziene blad!

Umbra Orchid Cadeau voor haar

Tagged with:

 

 

 


 

 

 

Comments (2)

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!