Exclusieve keukencadeaus – Eva Solo

Al vele jaren gaat Eva Solo op zoek naar de perfecte combinatie van design en kwaliteit. Keukengadgets moeten immers niet alleen mooi staan op tafel, maar ze moeten ook tegen een stootje kunnen!

Eva Solo in de tuin

Bij Eva Solo vind je een uitgebreide gamma aan artikelen om de zomerse dagen nog meer mee op te fleuren. Een klassieker onder de zomergadgets is natuurlijk de barbecue. Dit handige formaat is niet alleen erg leuk voor wie vrienden over de vloer heeft, maar je kan het bovendien ook meenemen wanneer je ergens wil gaan picknicken.

evasolo-tafelbarbecue

De vogelhuisjes van Eva Solo zijn ideaal voor de natuurliefhebber! De huisjes zijn gemaakt in doorzichtige kunststof, zodat je je kleine bezoekers kan zien terwijl ze aan het eten zijn. Ideaal voor wie graag natuurfoto’s maakt!

 

vogelvoederhuisje eva solo

Ook voor wie graag lang buiten zit op warme avonden, heeft Eva Solo een trendy oplossing. Deze lampjes zijn voorzien van ingebouwde zonnepaneeltjes en kunnen na een zonnige dag tot 20u lang lichtgeven. Je kan er bovendien ook voor zorgen dat ze automatisch aanspringen wanneer het donker wordt, zodat je altijd je weg vindt wanneer je ’s avonds laat thuiskomt.

 

tuinlamp zonne-energie eva solo

Eva Solo in de keuken

Eva Solo is ook de vaste partner voor wie houdt van design in de keuken. Van basisbenodigdheden tot leuke gadgets, Eva Solo staat steeds klaar voor de keukenprinsen en – prinsessen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze trendy onderlegger die je ook kan gebruiken als tabletsteun? Erg leuk als cadeau!

onderlegger eva solo

 

De compacte keukenweegschalen zijn een klassieker in de collectie. Je kan de twee deeltjes van deze schaal van elkaar halen om het geheel zo erg compact te kunnen opbergen.

keukenweegschaal eva solo

 

Deze scherpe roller is niet alleen ideaal voor pizza’s, maar ook om kruiden fijn te snijden. Bovendien kan je het magnetische heft ook van het mes afnemen, zodat je alles snel kan afwassen.

 

pizzasnijder eva solo

Tagged with:

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!