Een verrassend verjaardagscadeau voor haar

Alweer een restaurantje of een bloempje? Durf dit jaar eens te gaan voor een verrassend verjaardagscadeau voor haar. Door de combinatie te maken van een materieel cadeau mét ook een gezellig moment, zorg je voor de ideale verrassing. Enkele suggesties!

Een heerlijk ontbijt op bed

Een heerlijk ontbijt op bed…Gegarandeerd het meest relaxe cadeautje dat je haar kan geven! Door zelf voor allerlei lekkers te zorgen laat je bovendien zien dat je voor haar graag wat extra moeite doet. De finishing touch? Met een lief kaartje of een mooi bloemetje maak je het geheel helemaal af! Zorg ervoor dat je een goed ontbijttafeltje hebt (bij voorkeur met voetsteuntjes) zodat ze comfortabel kan genieten.

Verjaardagscadeau voor haar

 

Genieten in stijl

In plaats van te kiezen voor een duur hotel of een chique wellness, kan je ook de luxe naar je eigen huis brengen. De opblaasbare jacuzzi is een betaalbaar alternatief voor gewone jacuzzi, terwijl je toch kan genieten van het comfort van het warme water en de massages. De ideale plek om even gezellig bij te praten…onder het genot van een glaasje champagne, misschien?

 

Jacuzzi Miami - Cadeau

 

 

Een zelfgebakken verjaardagscadeau voor haar…

Je zou haar natuurlijk kunnen meenemen naar het restaurantje op de hoek, om daar te trakteren op een etentje. Maar wedden dat je haar nog veel meer zal verrassen door zelf aan de slag te gaan? Deze pizzaoven functioneert op basis van pellets, zodat je hem kan gebruiken om zelf authentieke Italiaanse pizza’s mee te maken. Glaasje goede Italiaanse wijn erbij, en de avond kan niet meer stuk!

Pizza Oven

 

 

Tagged with:

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!