Een pluche dierenkop, of toch ééntje uit hout?

Een dierenkop tegen de muur…dat is tegenwoordig weer helemaal hip! Maar dan bedoelen we natuurlijk niet de realistische exemplaren…Het zijn de abstracties die het goed doen. Kies voor aangepaste materialen en kleuren die bij jouw interieur passen!

Een pluche dierenkop – Een zacht accent

pluche dierenkop

Erg populair zijn de pluche dierenkoppen van Wild&Soft. Gebruik ze tegen neutrale wanden om voor een originele eyecatcher te zorgen! Of kies jij deze om vrienden mee te verrassen op een housewarming of een verjaardagsfeest?

img_6320a

En psst….wist je dat deze dierenkoppen ook op kidsformaat bestaan? Je kan ze gebruiken om de muren in de kinderkamer te decoreren, of gewoon los in de kamer van de jongsten leggen. Want dan verandert deze muurdecoratie immers plots in een grappig dierenmasker! Pas maar op…wedden dat ze je nog zullen laten schrikken?

Design dierenkoppen uit hout

hert-walnoot-1

Ook houten dierenkoppen kunnen heel trendy zijn als interieurdecoratie. De pakketten van Coolwood zijn een unieke variant op de houten koppen. Ze bestaan uit gelamineerd MDF houten en zijn stuk voor stuk handgemaakt. Ze komen steeds in verschillende onderdeeltjes die je zelf in elkaar dient te puzzelen. Er is altijd een duidelijke handleiding voorzien, zodat je de puzzel gemakkelijk kan maken. Extra gereedschap of lijm heb je niet nodig.

Alternatief voor de jongsten

Het hoeft natuurlijk ook niet noodzakelijk tegen de muur te hangen! De kids kunnen deze vermommingen gewoon zo op hun hoofd zetten. Als ze daarna ook hun handen in de klauwen steken, lijken ze wel echte kleine beren te zijn. Bovendien zijn deze extra zachte vellen ook erg mooi als decoratie voor de kinderkamer. Ze kunnen er immers ook gewoon op zitten om te spelen.

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!