Circus in de keuken

Een vleugje vrolijke magie in de keuken… Dat is waar Alessi voor staat! En hoe kan je beter betoveren dan met circusaccessoires? Bovendien was het circusthema voor Alessi de ideale manier om hun ervaring in het werken met roestvrij staal in een kleurrijk jasje te steken. Zo biedt deze Italiaanse klassieker interieuraccessoires die zowel fleurig als zeer kwaliteitsvol zijn.

Kleurrijke snoepdozen

alessi voorraaddozen

 

Met deze collectie in de keuken zal het wel erg moeilijk worden om aan de verleiding te weerstaan… Nochtans, in deze bewaardozen blijven je koekjes extra lang lekker! Deze collectie is ook erg mooi om cadeau te doen voor een housewarming of verjaardag. Ook de echte Alessiliefhebber zal zeker in de wolken zijn met een Circuscadeautje; want deze limited edition accessoires mogen niet ontbreken in de keuken van de verzamelaar.

Fleurige schaaltjes

alessi-circus-kom-klein-set-van-2

 

Ook de schaaltjes van Alessi zitten dit jaar in een circusjasje. Combineer verschillende formaten en motieven en serveer je aperitiefhapjes op een kleurrijke manier! Cadeauideetje? Vul deze vrolijke schaaltjes met de lievelingssnoepjes van de persoon die je wil verrassen.

Ingeblikt.

opbergdozen alessi

 

Helemaal in de stijl van de snoepjestrommels zoals oma’s die vroeger allemaal hadden… Maar eigenlijk hoef je deze fleurige dozen niet noodzakelijk in de keuken te gebruiken. Ze helpen je misschien ook wel om de slaapkamer of de bureauruimte op orde te houden. Bovendien komen ze steeds in een set van drie verschillende exemplaren, zodat je ze kan stapelen om tot dit originele effect te komen.

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!