Top 10: Originele en kleurrijke badkamerproducten

Ben je opzoek naar een leuk maar vooral origineel cadeau voor in de badkamer? Een cadeau dat in elke badkamer past? Cadeauideetjes.be heeft de top 10 originele en kleurrijke badkamerproducten bij elkaar verzamelt. Er is voor ieder wat wils!

 

Kers toiletborstel Qualy

Heb jij deze originele toiletborstel in de vorm van een kers al gezien? Met deze ongewone borstel verras je al je bezoekers en geef je het kleinste kamertje een leuke aankleding! Je kan er ook een bijhorend vuilbakje voor kopen zodat je badkamer of toilet in één en dezelfde stijl ingericht is.

Afmetingen: Ø 14.3cm – x 38.5 cm hoog
Materialen: Kunststof
Fabrikant: Qualy
PRIJS: € 35
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Merdolino toiletborstel Alessi

Maak het kleinste kamertje stijlvol met deze originele toiletborstel. Deze toiletborstel staat nu ook in het design museum van Gent, straks misschien ook in je badkamer?

Materialen: Kunststof
Afmetingen: 48cm hoog – diameter 12cm
Fabrikant: A di Alessi
PRIJS: € 40,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Wattenstaafhouder Pisellino Alessi

Ben je opzoek naar een praktische maar ook decoratieve en vooral originele wattenstaafhouder? Wat vindt je dan van de Pisellino Alessi wattenstaafhouder? Deze grappige figuurtjes brengen heel wat kleur in de badkamer en het is tegelijk praktisch. Voor de oorstokjes tevoorschijn te halen moet je aan het kopje trekken, laat ze nadien terug zakken voor ze te beschermen tegen stof en vocht.

Kleuren: verkrijgbaar in oranje, blauw en groen
Materialen: kunststof
Afmetingen: hoogte: 15.5 cm, diameter: 7 cm
Fabrikant: A di Alessi
PRIJS: € 23,5
Online kopen: www.decoraza.be

 

Tandfloshouder Otto Alessi

Met deze tandfloshouder word het flossen van je tanden weer een waar plezier! Het is ideaal voor het bijbrengen van kennis over de mondhygiëne bij je kinderen! Vervolledig je badkamercollectie van Alessi met deze over originele tandfloshouder Otto Alessi.

Materialen: kunststof
 Afmetingen: hoogte: 7 cm x 4.5 cm x 5.5 cm
Fabrikant: A di Alessi
PRIJS: € 13,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Grassy organizer voor badkamer en bureau

Het beu dat de potjes en bekertjes zich opstapelen en daar dan alleen maar staan voor stof te vangen? Dankzij de Grassy Organizer vind je onmiddellijk alles terug! Je kan hem niet alleen gebruiken als houder voor je tandenborstel in de badkamer, hij kan ook dienen als houder voor potloden, latten, stiften en balpennen voor op je bureau!

Afmetingen: 15cm x 10cm x 10 cm
Kleuren: Advocado groen en wit
Materiaal: Elastische rubber
Fabrikant: Umbra
PRIJS: € 12,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Birdie zeeppompje Umbra

Opzoek naar een leuk zeeppompje? Met deze trendy zeepdispenser verandert de vloeibare zeep in een zachte mousse. Het is tenslotte niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Bovendien fleurt het ook je badkamer op.  Voor meer ideeën voor de inrichting en decoratie moet je zeker eens kijken naar de  badkamers op interieurdesigner.be

Afmetingen: 16cm hoog – 8cm diameter
Materialen: Kunststof
Kleuren: zwart, groen, wit, rood
PRIJS: € 20
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Casa tissuebox houder Umbra

Met deze tissuehouder maak je van een alledaags object een aantrekkelijk en vooral kleurrijk voorwerp. Casa kan je over een vierkante tissuebox plaatsen en de papiertjes als wolken uit de schoorsteen doen verschijnen. Deze hippe tisssuedoos is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is een echte eyecatcher op je salontafel of nachtkastje. Met zijn goedkope prijs is het een erg leuk cadeautje voor kleine gelegenheden.

 

Materialen: Polypropyleen
Afmetingen: 13 x 17 x 13 cm
Fabrikant: Umbra
PRIJS: € 12
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Deurhanger You & Me

Heb je te weinig plaats in je badkamer? Dan zijn deze deurhangers de perfecte oplossing. Met de symbolen voor hem en haar, zo heeft ieder zijn eigen plekje en kunnen er ergernissen voorkomen worden. Deze kapstokken zijn prima te gebruiken voor de deur in de badkamer of slaapkamer.

Materialen: inox
Afmetingen: 20 cm hoog, maximale dikte deur: 4 cm
Fabrikant: Balvi
PRIJS: € 13
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Little Black Dress kapstok voor juwelen

Met de Little Black Dress kapstok voor juwelen is er een praktische oplossing voor al je juwelen een overzichtelijke plek te geven. Er zijn 39 doorzichtige opbergvakjes voorzien voor armbanden, ringen en oorringen. Langs de andere kant van de jurk zijn er nog eens 24 haakjes en lusjes voor armbanden en halskettingen.

Afmetingen: 45 cm breed – 102cm hoog
Opbergvakjes voor juwelen: 39
Aantal lussen: 24
Kleur: zwart
PRIJS: € 25,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Design toiletrolhouder voor het kleinste kamertje

Heb je deze leuke toiletrolhouder al gezien? Deze toiletrolhouder is een pareltje in het kleinste kamertje.

PRIJS: € 155,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!