Originele cadeautjes voor kantoor en bureau

Heel wat mensen spenderen heel wat uren op kantoor. Om hen te verrassen is een origineel cadeautje voor het bureau een prima start! Cadeauideetjes.be  verzamelde voor jou de leukste geschenken die elk bureau tot leven doen komen.

 

Bureaulamp Table Splash

Heb je deze leuke en vooral originele bureaulamp al gezien? Het lijkt net een uitlopende verfpot. De bureaulamp lijkt te zweven door een optische illusie en past op ieder bureau! Doordat de voet van de lamp bestaat uit glanzende kunststof, lijkt het op een lopende witte verf wanneer de lamp brand.

Kleur: Wit, groen of rood
Materialen: Kunststof
Afmetingen: 39,5 x 19 x 14 cm
Fabrikant: Balvi
PRIJS: € 24,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Magnetische papercliphouder Dozi

Weet je niet altijd goed waar je je paperclips moet bewaren en heb je ze zo goed als elke dag nodig? Dan zijn deze kleurrijke magnetische egeltjes zeker de oplossing! Het is een leuk designvoorwerp voor op elk bureau. Vanaf nu heb je altijd paperclips in de buurt zonder dat je er nog lang moet achter zoeken.

Materialen: kunststof
Afmetingen: 10.6 cm x 7.4 cm x 5 cm
Fabrikant: Alessi
PRIJS: € 17,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Plakbandhouder Desk Bunny – Qualy

Wil je eens wat anders op je bureau in plaats van zo een grote lompe plakbandhouder? Maak kennis met Bunny, de hippe plakbandhouder die altijd klaarstaat met een roltape! Hij is niet alleen functioneel, hij heeft je bureau ook een vrolijke toets!

Afmetingen: 13.8cm x 7.2cm x 8.8cm
Materiaal: Metaal en kunststof
Fabrikant: Qualy
Kleur: Wit
PRIJS: € 18,5
Online kopen: www.decoraza.be

 

Fotokader met dubbel gebruik – Umbra

Geef je graag een persoonlijke toets aan je bureau? Heb je graag een foto van je familie of geliefde op je bureau? Dan is deze Hercules fotokader vast wel iets voor jou! De kader is dubbelzijdig, origineel maar toch sober door de neutrale kleuren.

Afmetingen: 22cm hoog – 17cm breed
Materiaal: Kunststof
Fabrikant: Umbra
Kleur: Zwart
PRIJS: € 16,5
Online kopen:
www.decoraza.be

 

Boekensteun Falling Bookend – Artori

Opzoek naar een leuke maar vooral originele boekensteun waar je je boeken kwijt kan? Bij deze originele boekensteun van Artori lijkt het dat de boeken zullen omvallen, maar niets lijkt minder waar. De eerste kaft van het boek wordt rond de steun geplaatst zodat het onzichtbaar wordt en zo lijkt het alsof al de boeken zweven! Het is niet alleen praktisch, nu gaat het ook helemaal lijken op een echt kunstwerkje!

Afmetingen: 18cm x 12cm
Materiaal: Metaal
Fabrikant: Artori Design
Kleur: Zwart
PRIJS: € 15,5
Online kopen:
www.decoraza.be

Tagged with: ,

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!