Een klein cadeau voor een grote meneer of mevrouw

Er zijn zo van die momenten dat je op zoek bent naar een klein cadeautje. Denk op bezoek gaan bij vrienden, een bedankje of gewoon een onverwachte verrassing. Dergelijke cadeautjes hoeven dan ook niet duur te zijn. Ook met een kleinigheid kan je iemand in de bloemetjes zetten!

Originele cadeautjes schenken

Soms ben je op zoek naar een kleinigheidje om iemand te verrassen. Omdat bloemen of pralines zo cliché zijn, bekijken wij het graag anders. Verras die speciale persoon eens met een leuk stuk decoratie of een grappig gadget!

Wat dacht je van een kruidenhouder? Dit kleine hebbeding maakt het gemakkelijker voor de keukenprinsen en -prinsessen onder ons, maar ook voor de klunzen. Deze kruidenhouder is ideaal als je je soep of stoofpotje extra smaak wil geven met verse kruiden. Zo hoef je die kruiden niet meer uit je gerecht te vissen en steekt er ook geen ongewenst laurierblad meer tussen je spaghetti.

Voor de liefhebbers van een goed stukje vlees is er de Pulke…

Pulke03

… en voor de vegetariërs is er deze pikante Chili om je eten te kruiden.

Chili kruidenpot 2

Eten vers en knapperig houden na het koken is altijd een moeilijke opdracht, zeker als je bezoek hebt. De deksels van Charles Viancin zijn speciaal gemaakt om de houdbaarheid van voedsel te vergroten. Deze grote klaprozen zijn stijlvol om op tafel te zetten. Ze zijn dan ook erg leuk als cadeau. Zo doe je toch nog je bijdrage aan het verrukkelijke maal dat ze voor jou klaarstoomden.

silicone deksel

Cadeautips voor moeilijke mensen

Er zijn zo van die mensen voor wie je niet gemakkelijk een geschikt cadeau bedenkt. Ze hebben alles al, of ze hebben heel erg specifieke vereisten. In dat geval is het een goed idee om een persoonlijk geschenk te geven. Met een fotokader met een leuk kiekje van jullie kan je nooit veel fout doen. Onderstaand prismavormig kader is een leuke blikvanger en past zowel op de kast als aan de muur.

Umbra Prisma Photodisplay

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!