Industriële lampen zijn een origineel idee als cadeau!

Voor veel woningbezitters speelt het interieur in huis een belangrijke rol. Steeds weer proberen mensen te zoeken naar mogelijkheden om het interieur van nieuwe impulsen te voorzien, om de sfeer in huis nog gezelliger te maken. Hoe zorg jij er momenteel voor dat je een gezellige woon-, slaap- en werkkamer hebt? Een van de manieren om je interieur van nieuwe accessoires te voorzien, is het vragen van woonaccessoires voor je verjaardag. Woonaccessoires hoeven niet veel te kosten en zijn leuk om aan iemand te geven! Zeker als je dezelfde smaak hebt. Welke vrouw vindt het niet leuk om naar originele woonaccessoires te zoeken?

Trends op het gebied van interieur

Een van de trends op het gebied van interieur is het verwerken van een industrieel tintje in de kamers van je woning. Zorg bijvoorbeeld voor een grote industriële vloerlamp naast de bank, een industriële wandlamp boven het bed of een grote industriële hanglamp in de gang. Doordat industriële lampen in tal van verschillende soorten en maten worden aangeboden, vind je altijd een industriële lamp die aansluit bij het interieur wat je momenteel hebt. Koop bijvoorbeeld een kleine, schattige industriële lamp voor een klassiek interieur, of ga voor de grotere, ietwat grove industriële lamp in een strakke en moderne inrichting.

industriele-lampen

Niet alleen is een industriële lamp leuk om zelf te kopen, ook kun je de industriële lamp aan iemand cadeau doen. Er zijn verschillende websites te vinden, waarop je een industriële lamp aan kunt schaffen.

Authentieke industriële lampen aanschaffen

Bij de aanschaf van een industriële lamp heb je de keuze uit authentieke industriële lampen en namaakmodellen. De authentieke industriële lampen worden vaak rechtstreeks uit Oost-Europa gehaald, waar de lampen voornamelijk gebruikt werden in grote fabriekspanden en –hallen. Doordat de noodzaak van verlichting erg groot was, werd nauwelijks omgekeken naar het ontwerp van de lampen. Dit kenmerkt de industriële stijl die momenteel populair is. De authentieke lampen worden in West-Europa opgeknapt en vervolgens aan de consument aangeboden.

Ook de namaakmodellen uit Westerse woonwinkels kunnen een leuk cadeau zijn voor een jarige, een geslaagde of iemand die getrouwd is. Het nadeel aan een namaakmodel is echter dat deze industriële lampen het knusse karakter van een authentieke industriële lamp kunnen missen. Een voordeel aan deze namaakmodellen is dat de lampen vaak iets goedkoper zijn dan de authentieke lampen uit Oost-Europa. Aan welk type industriële lamp geef jij de voorkeur als cadeau of voor het interieur in je eigen woning?

Meer weten over industriële lampen? Kijk eens op industrialampen.nl!

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!