Fotocadeau Tips: De 5 mooiste multi fotokaders

Fotocadeaus zijn erg persoonlijk en tonen dat je oprecht hebt nagedacht over wat je zo bijzonder vindt aan de persoon die je wil verrassen. Deze cadeaus blijven dan ook steeds erg goed scoren! Wij zetten voor jou de mooiste multifoto cadeaus op een rij.

1. Antraciet Multifoto voor 12 Foto’s

Deze nieuwkomer doet het nu al erg goed. En terecht! Verzamel in dit kader 12 unieke foto’s van jezelf en de persoon die je wil verrassen. Wedden dat dit kader een ereplekje tegen de muur zal krijgen? Het kader is gemaakt uit gelakt MDF en heeft 12 individuele rugjes van geperst karton. Je kan er elk rugje apart uithalen om de foto’s in hun vakje te steken. Zo blijft alles gemakkelijk op de juiste plaats zitten.

multi fotokader fotocadeau

2. Multifoto Zwart voor 12 Foto’s

Deze klassieker is al vele jaren lang erg populair. Dit zwarte kunststof kader heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kan zowel horizontaal als verticaal tegen de muur bevestigd worden. Het is voorzien van plexiglas en heeft één grote rug die er als geheel kan worden afgehaald.
multifoto zwart

 

3. XL Multifoto Invotis

In dit extra grote fotokader van Invotis kan je maar liefst 28 foto’s kwijt. Wedden dat je hiermee écht indruk zal maken? Erg

 

multiframe invotis

 

 

4. Een fotocadeau dat blijft plakken!

Bij Presse Citron vind je vaak originele cadeau ideetjes waar je misschien nog niet direct aan gedacht had. Producten van Eurographics worden vaak gemaakt op basis van metaal, zodat de ontwerpers ook vaak kunnen spelen met de mogelijkheden van magnetisme. Dit kader van 70x70cm komt bijvoorbeeld met een dertigtal magnetische fotohouders, waarmee je zelf een leuke collega bij elkaar kan plakken. De kaders van Presse Citron zijn altijd heel verfijnd en strak afgewerkt, zodat ze een echt pronkstuk vormen voor moderne interieurs.

fotocadeau

5. Een classic van Deknudt

Deze klassieker doet het erg goed om familiefoto’s een plaatsje in huis te geven. Plaats centraal een foto van jullie allemaal samen, en plaats de individuele foto’s rondom het midden. Erg leuk als cadeau voor mama’s of papa’s!

multifoto-deknudt-20x30_11-

 

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!