Een cadeau voor de dromer

We doen het allemaal wel eens: dagdromen. Dromen over exotische stranden en azuurblauwe oceanen, maar ook over het ideale geschenk. Als we dromen moeten een vorm geven denken we onmiddellijk aan romige wolken. Daarom is het een origineel idee om de dromer een cadeautje in wolkthema te schenken.

Voor planten- en gadgetliefhebbers

In dit schattige potje dat je aan de muur bevestigt kan je een klein plantje stoppen of je favoriete accessoires. Combineer met een blauwe of grijze achtergrond voor een levensecht effect.

ql-10217

Voor de organisators en warhoofden

Belangrijke spullen als sleutels verdienen een speciale plaats zodat je ze nooit meer kwijtspeelt. Wat is er beter dan een opbergwolk die je ook nog eens als kapstok kan gebruiken?

cloud-hook-qualy

En nog iets voor de allerkleinsten

Een babykamer aankleden is een speciale opdracht. Ook al hechten de kleintjes nog geen belang aan decoratie, toch kan een setje muurstickers met wolken een leuke toevoeging zijn.

muursticker-wolken

Letterlijk in de wolken

Zijn stukken decoratie niet genoeg en creëer je liever een volledige kamer in droomthema? Met origineel fotobehang kan je de dromer (bijna) echt naar fantastische oorden leiden.

deco-wall-filled-with-wonder-vierkant

Tagged with:

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!