Tips voor een origineel verjaardagscadeau voor hem

Dat je bij een vrouw steevast scoort met bloemen, chocolade of wellness, dat weten we allemaal. Maar wat als je op zoek moet naar een verjaardagscadeau voor hem? Vaak wordt de klus dan heel wat moeilijker. Wij verzamelden voor u onze favorieten!

Koffie als verjaardagscadeau voor hem

verjaardagscadeau voor hem

 

Een krant en een sterke kop koffie… Voor de meeste mannen is het dé manier van wakker worden. Een leuk koffiecadeau komt dan ook werkelijk elke ochtend van pas. Deze Blomus kopjes zijn voorzien van een dubbele wand, zodat je koffie geïsoleerd blijft en zodat de buitenwand koel blijft om aan te raken.

Een verrassing voor de wereldreiziger

wereldkaart scratch

Op zoek naar een cadeau voor een echte reiziger? Met een Scratch Map zal je vast verrassen! Op deze kaart kan de avonturier telkens de landen weg krassen die hij reeds bezocht heeft. Staat mooi in huis, maar het heeft hem bovendien ook een goed excuus om aan alle genodigden over zijn reizen te vertellen!

Voor de natuurliefhebber

 

sagaform vogelvoederhuisje

 

Deze is dan weer erg populair onder natuurliefhebbers en fotografen. Bovendien geeft het nestje je tuin ook een gezellige look.

Eéntje voor de lekkerbek

sagaform hamburgerpers

 

Een typisch mannelijk geschenk, dat het erg goed doet onder studenten! Met deze hamburgerpers maak je in een mum van tijd heerlijke zelfgemaakte hamburgers.

Voor de autoliefhebber

ijskrabber sagaform

 

Niets vervelender dan ’s ochtends vroeger moeten opstaan om de autoruiten ijsvrij te moeten maken. En dat terwijl veel mannen juist erg trots zijn op hun vierwieler. Met deze stijlvolle ijskrabber krijg je de auto gelukkig snel weer ijsvrij. Bovendien kan je de krabber dicht plooien om hem extra compact te kunnen opbergen.

 

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!