Keuken cadeaus met een houten toets

Met een beetje hout krijgt de keuken in een handomdraai een warme, rustieke uitstraling. Zo wordt het koken direct veel gezelliger! Houten keukengadgets zijn dan ook ideaal als geschenk voor de keukenprinses. Wij verzamelden alvast enkele must-haves waarmee je elke keukenchef een plezier kan doen.

Houten kookboekensteun

Eens je eraan gewend bent, kan geen enkele keukenchef deze kookboekensteun nog missen! Dankzij deze steun kan je je recept veel gemakkelijker volgen terwijl je aan het werk bent. Bovendien hoef je ook niet telkens je handen te wassen om je boek erbij te kunnen nemen. Erg leuk als geschenk!

houten kookboekensteun

Keuken cadeaus met een houten stop

Dee elegante kannetjes zijn voorzien van een houten stop. Zo laat je op een subtiele manier een houten accent terugkeren in verschillende keukengadgets. Combineer deze olie-en azijnkannetjes met de wijnkaraf om een mooie cadeauset samen te stellen!

 

olie- en azijnset

wijnkaraf

 

Bewaardozen met een houten afwerking

Deze bewaardoos is voorzien van een houten deksel, dat tegelijk ook kan fungeren als snijplankje. Een multifunctioneel keukenaccessoire dat erg handig is voor wie graag achter de potten en pannen staat.

Bento Snijplank

 

Een houten dienblad voor je aperitiefhapjes

Deze schaaltjes passen perfect op het bijbehorende houten dienblad, zodat je je aperitiefhapjes heel gemakkelijk kan serveren. Bovendien komen je hapjes in deze houten potjes ook erg mooi tot hun recht!

Eikenhouten Dienblad

Tagged with:

 

 

 


 

 

 

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!