Alessi Girotondo – Cadeaus die altijd scoren

Het Girotondo figuurtje is een klassieker bij Alessi. Hij komt niet alleen voor op de keukengadgets, maar ook op heel wat bureaumateriaal en op binnenhuisdecoratie. Dit bekende mannetje doet het dan ook altijd goed als cadeau! Afhankelijk van je budget kan je zelf een cadeaus samenstellen met verschillende Girotondo gadgets. Enkele ideetjes…

Girotondo in de keuken

Misschien wel het meest gekend zijn de Girotondo gadgets voor de keuken. Deze zijn dan ook erg mooi om cadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor deze Girotondo fruitmand en vul deze zelf met het favoriete fruit van een vriend of vriendin. Deze schalen bestaan in verschillende formaten. Kies dus voor het formaat dat volgens jou best past!

Girotondo Schaal

Ook deze bewaarpotten zijn heel populair. Ze zijn ideaal om bloem of suiker vers te houden, maar bij wijze van geschenk kan je ze natuurlijk ook vullen met allerlei zelfgemaakt lekkers!

Girotondo bewaarpot - Cadeaus

Girotondo op kantoor

Ook in een bureauruimte of kantoor komen deze mannetjes zeker van pas. Zo kan je bijvoorbeeld handig gebruikmaken van deze brievenhouder om al je post te verzamelen!

Girotondo Brievenhouder

Girotondo op tafel

Girotondo staat niet alleen erg mooi in je keuken, maar is ook ideaal om je tafeldecoratie af te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze RVS servettenhouder?girotondo servettenhouder - originele cadeaus

Girotondo – Decoratieve cadeaus

Girotondo Fotokader

Ook in heel wat decoratiemateriaal zijn de Girotondo mannetjes terug te vinden. Zo geven ze bijvoorbeeld een leuke extra toets aan dit fotokader.

Meer Girotondo inspiratie? Ontdek de Alessi collectie op Decoraza!

Tagged with: , ,

 

 

 


 

 

 

Comments (2)

Reageer op dit artikel

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!